Počet položek: 0 0,- CZK

Léčba cysty pomocí Reiki

Folikulární cysta, aneb cysta na vaječníku, Vám může nepříjemně zkompikovat život, obzvláště pokud se snažíte otěhotnět.

Když jsem již dva týdny nedostala menstruaci a každý těhotenský test byl negativní, navštívila jsem svého gynekologa. Ten mi udělal ultrazvuk a konstavoval, že na levém vaječníků mám cystu, která měří necelé 4 cm. Píchl mi agolutin (injekce, která má vyvolat menstruaci) s tím, že menstruace může přijít do týdne, do 14 dnů a nebo také vůbec. Hádejte, jaká možnost byla ta správná? Ano, ta poslední. Menstruace nepřišla vůbec a já stále cítila větší a nepříjemnější tlaky v místě cysty. A tak jsem brouzdala po internetu a snažila se zjistit, jak se té cysty co nejlépe a nejrychleji zbavit.

Na několika serverech jse našla, že jednodenní půst může pomoci k vyléčení cysty. Tak jsem to vyzkoušela, ovšem veškerý efekt byl takový, že hlady se mi podlamovaly kolena a cysta pořád zůstávala na svém místě. Zkoušela jsem wobenzym, kapičky gynex a nic.

Na jiných stránkách jsem se dočetla, že reiki je výborný pomocník při léčbě cyst. Hned následující víkend jsem podstoupila reiki a to v pátek cca 1 hodinu a v sobotu cc 2 hodiny. V pondělí na to jsem šla ke svému lékaři na kontrolní ultrazvuk a ten konstatoval, že cysta tam již není a že vidí volnou tekutinu, což znamená, že cysta musela prasknout během předchozích pár dnů. Do této doby jsem věřila metodě reiki tak napůl, ale nyní jsem přesvědčená o tom, že reiki je výborná věc, která může pomoci spoustě lidem. Avšak platí, že víra je půl úspěchu.

Komentáře k Léčba cysty pomocí Reiki

1
26.7.2017 10:32
Barka

Jednodenní půst Vás cysty rozhodně nezbaví. Musela byste držet půst déle. Alespoň tak týden.

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     více informací
Veškeré informace na tomto serveru jsou pouze obecného charakteru, jejich užívání je vždy na Vaši zodpovědnost.
Jakékoliv zdravotní problémy řešte se svým lékařem.
© www.miminka.net, provozováno na systému Shop5.cz

při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace