Počet položek: 0 0,- CZK

Přírodní antibiotika bez předpisu - česnek a citrón

Jak si připravit domácí antibiotika bez lékařského předpisu. Využijte sílu čenesku a citrónu.

Česnek obsahuje antibiotické a antimykotické látky, snižuje vysoký krevní tlak a má další léčivé účinky.

To jsou známá fakta.

Na snížení krevního tlaku se doporučuje užívat cca 2 stroužky česneku denně. Právě čerství česnek je neúčinnější, ale může způsobit problémy se zažíváním, protože je poměrně dráždivý.

Protože se mi užívání čerstvého česneku osvědčilo a naopak různé výtažky ve formě tablet mi přišly neúčinné, hledal jsem nějakou vhodnou stravitelnou formu.

Jak vyrobit domácí antibiotika

  • 30 - 50 velkých stroužků čerstvého českého česneku
  • 10 velkých citrónů

Postup přípravy

Česnek a citróny oloupeme a rozmixujeme. Směs vložíme do hrnce, zalijeme horkou vodou ( cca 2 litry ), přivedeme k varu. Pro celé prohřátí je dobré stále míchat a pozor na to, že při varu vám tekutina bude chtít utéct. Jakmile začně roztok vřít, vypneme, přiklopíme pokličkou a necháme 12 - 24 hodin louhovat. Následně směs přecedíme, nalijeme do skleněné lahve a dáme do ledničky.

Citrón obsahuje vitamíny, antioxidanty a tak dále, ale v tomto případě slouží hlavně k neutralizaci zápachu a zlepší chuť.

Dávkování česnekových antibiotik

Dvakrát až třikrát denně malého panáka jako prevence před chřipkou a nachlazením nebo jako doplněk pro snížení krevního tlaku.

Výhoda je, že máte k dispozici přírodní antibiotikum, které nezpůsobuje rezistenci bakterií a zároveň nedráždí žaludek. Na léčbu závažných onemocnění jako je angína to samozřejmě nestačí, ale jako doplněk přírodní lékárny se nám česnek s citrónem osvědčil. Roztoku je ve výsledku cca 1,8 litru a ledničce nám vydrží i 3 týdny. Jakmile by se začala měnit barva, vůně, struktura, tak samozřejmě ihned vyhodit, ale my jsme to vždy dříve spotřebovali.

O Vaše zkušenosti se s námi můžete podělit níže v diskuzi.

 

 

 

Komentáře k Přírodní antibiotika bez předpisu - česnek a citrón

1
31.10.2017 18:35
Jirka

Dobrý den, ahoj. Pro otrlejší povahy doporučuji jako přírodní antibiotikum a pomocníka ke snížení tlaku česnek 1:1 s chilli. Na zjemnění používám syrovou kapii. Vše pořádně rozmixovat a stačí lžička ráno a druhá večer. Nebo klidně na maso, topinky, chleba...

2
16.10.2018 09:21
Ivoš

Dobrý den, začnu s tím také, je to článek k nezaplacení ! Uvěřil jsem tomu, protože mám podobné problémy, jako jste měl Vy. Navíc mě najednou přestaly prášky na tlak po několika letech fungování, najednou působit. Obvoďačka mě předepsala kombinaci tohoto léku s jiným, ale o to víc se prohloubily vedlejší účinky léčby. Moc děkuji a zdravím Vás !!!!!!

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     více informací
Veškeré informace na tomto serveru jsou pouze obecného charakteru, jejich užívání je vždy na Vaši zodpovědnost.
Jakékoliv zdravotní problémy řešte se svým lékařem.
© www.miminka.net, provozováno na systému Shop5.cz

při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace