Počet položek: 0 0,- CZK

Kosmetické poradenství

Zajímá Vás líčení? Kosmetika? Chcete se naučit správně starat o svou pleť? Objednejte se na svou bezplatnou hodinku krásy, kde se naučíte pečovat o svou pleť, naučíte se správnému líčení, odličování,.. Vše v pohodlí Vašeho domova, nemusíte nikam jezdit,případně shánět hlídání pro děti.

Kosmetika

Kosmetika hraje určitou roli v životě každé ženy, u něktére méně a u některé více. Každá žena může být krásná. Získejte jemnou pleť bez viditelných pórů a vrásek, objednejte se na svou bezplatnou hodinku krásy.

 

Kosmetické poradenství

Zajímá Vás líčení? Kosmetika? Chcete se naučit správně starat o svou pleť? Trápí Vás suché ruce? Objednejte se na svou bezplatnou hodinku krásy, kde se naučíte pečovat o svou pleť,  projdete minikurzem líčení. Vše v pohodlí Vašeho domova, nemusíte nikam jezdit, nebo shánět hlídání pro děti.

 

Bezplatná hodinka krásy zahrnuje:

  • analýza pleti
  • ošetření pleti se zaměřením na Vaše problémy (suchá pleť, akné, pigmentové skvrny,...)
  • nalíčení
  • doporučení vhodných přípravků právě pro Vás
  • třífázové ošetření rukou - Satin hands

 

Získejte některý z kosmetických přípravků zdarma

Pozvěte několik kamarádek, příbuzných, kolegyň z práce nebo sousedek a užijte si příjemné chvíle při bezplatném kosmetickém poradenství. Já jako nezávislá kosmetická poradkyně Mary Kay Vás naučím, jak nejlépe pečovat o svou pleť a tělo a jak používat nejmodernější techniky líčení. Jako hostitelka můžete získat dárek a zároveň pomoci svým přítelkyním objevit jejich skrytou krásu. Hostitelský program platí pro města Příbram, Praha a Plzeň.

 

Hodinka krásy je zcela nezávazná a záleží pouze na Vás, zda budete i do budoucna chtít využívat mé služby. Na svou hodinku krásy se můžete objednat na tel: 776661101, nebo na mailu: michaelabrezovska@seznam.cz. Individuální hodinky krásy platí pro Příbram a okolí (do 30km), pokud jste z jiného města, nevadí, můžete využít  hostitelský program.

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     více informací
Veškeré informace na tomto serveru jsou pouze obecného charakteru, jejich užívání je vždy na Vaši zodpovědnost.
Jakékoliv zdravotní problémy řešte se svým lékařem.
© www.miminka.net, provozováno na systému Shop5.cz

při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace