Počet položek: 0 0,- CZK

Příznaky těhotenství

První měsíc těhotenství Během prvního měsíce žena většinou ještě netuší, že je těhotná. Avšak některé ženy již nyný mohou pociťovat první příznaky těhotenství, jako např. zvýšenou citlivost prsů, únavu, častější močení, nevolnost, plynatost, nadýmání, zvláštní chutě, aj. Psychicky se žena může cítit jako před očekávanou menstruací (= podrážděnost, žena může být přecitlivělá, plačtivá)

Asi 14. den cyklu dochází k ovulaci- z  vaječníku se uvolňuje zralé vajíčko - v této době je možné oplodnění. Spermie mají schopnost rozpouštět vnější obal vajíčka a vniknout dovnitř. Jakmile jedna spermie vnikne do vajíčka, jeho povrch se stane pro další spermie nepropustným. Spermie mají schopnost přežít ve vejcovodu až 48 hodin.

Asi 4. den po oplodnění se vajíčko dostává do děložní dutiny. Během cesty do děložní dutiny se oplodněné vajíčko rozvinulo v  útvar, který se skládá asi ze stovky buněk. Tyto buňky mají dutý střed naplněný tekutinou. V této fázy je vajíčko ještě velmi malé na to, aby bylo spatřitelné okem. 

Koncem třetího týdne dochází k tzv. implantaci = oplodněné vajíčko se začne  zahnizďovat v děložní výstelce.  Když se vajíčko uchytí v děložní výstelce, proces oplodnění je u konce.

Na konci prvního měsíce je embryo ještě mnohem menší než zrnko rýže, ale již má hlavičku vybavenou otvírajícími se ústy, primitivní srdce a základy mozku.

zdroje : -Velká kniha o matce a dítěti, Elizabeth Fenwicková, vydal PERFECT a.s. 2003
              -Co čekat v radostném očekávání, H. Murkoffová, A.Eisenbergová,
             
S.Hathawayová, Vydal SLOVART s.r.o. v Praze  2004                           
Příznaky těhotenství - 1984326 -

Komentáře k Příznaky těhotenství

91
2.8.2008 18:50

Každá žena je velice individuální. Např. vysazením hormonální antikoncepce se může tělo "zbláznit" stejně, jako by bylo těhotné. Pokud jste před měsícem dobrala poslední tabletku a doufáte, že "to" přijde, zřejmě budete překvapená, když i při spoustě těhotenských příznaků dostanete menstruaci. Po vysazení je hormonů potřebných pro úspěšné početí, implantaci a růst embrya snížený. Přesto najednou cítíte bolest prsou, křeče a jiné "nepříjemnosti" více? Nedivte se, tělo se vrací do hormonální rovnováhy a je to pro něj šok stejný, jako pro vás.
Vitamíny! Chce to vitamíny a to co nejdřív. Rozhodně dřív, než zase začnete brát hormony jako podporu pro otěhotnění. No a změnit životosprávu.. aspoň po troškách. Míň kouřit, nepít alkohol (rozhodíte si tím cyklus a tělo zmatete), minimálně kofeinu. Alespoň tak.
A teď ty příznaky: V podstatě jsou hodně podobné menstruačním. S rozdílem, že žádná menstruace nepřijde, popř. slabší.
Vynechání menstruace, častější nucení na močení, nevolnost až zvracení (i celý den - v brzkém stadiu (5. - 6. týden) by mohla značit dvojčata), zvláštní chutě, odpor k jídlu, pachy jsou výraznější, nepříjemné, prsa bolí, jsou citlivá, rostou.. únava a spavost, podrážděnost, plačtivost, zácpa, plynatost, křeče, píchání či bolesti v podbřišku, závratě, mdloby, hustý a hojný výtok, špinění nebo lehké krvácení NEpodobné menstruaci, bolest svalů a kloubů, bolesti hlavy, v kříži (což prý není moc dobré pro bezpečí těhotenství), divná chuť v ústech, lesklé oči s rozšířenými zorničkami, zvýšená teplota a bazální teplota nad 0,2°C od 1.dne ovulace déle, než 14 dní (drží se i po menstruaci).
Tak to je minimum, co vím.. dá se toho najít mnohem více, ale asi ne každého to baví. Tak snad aspoň tahle troška pomůže.
Držím pěsti všem snažilkám!!
Rozhodně byste neměly pociťovat svědění či pálení v pochvě (mykoza), svědění těla (játra)

94
19.9.2008 13:48

Dobry den mam dotaz, je mi uz pre tyden zle, pred 8 dny jsem mela trosku vytok a pak to prestalo, vcera jsem mela hnedavy vytok a zase to prestalo...Vubec mi neni dobre...citim nauzeu a bolesti bricha a hlavy,dokonce i prsa mam vetsi.:o) Delala jsem si test, ale je negativni, myslim si ze je to i brzo zjistit z testu. Muj delozni cipek je tvrdsi a desne vzadu a uzavreny. Prosim muzete mi nekdo poradit, jestli muzu byt tehotna?

187
20.5.2012 21:39
Jannet

Dobri den 25.4.sem mela mesicky jak mito koncilo tak sme manzelem sme meli pohlavny styk 2 tydny sme se milovali delalaw test vyslo mi negativni ale mam divne chute a hlava me boli nekdy podbricho me boli nekdy mije spatne 18.5. Sem dostala menzes muzu byt tehotna

95
19.9.2008 14:04

to jses v tom...

98
25.9.2008 10:43

Dobrý den,
chtěla bych se prosím zeptat, zda mohu mít menší bolesti v podbřišku(lze přirovnat k přicházející menstruaci) z důvodu "možná" začínajícího těhotenství? (3 den po souloži)?
Děkuji moc za odpověď.

102
13.10.2008 11:04

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Začala jsem brát novou anikoncepci a hned v začátku jsem měla sex se svým přítelem. Jsou to asi dva týdny. Poslední dny mi je na zvracení, ale není to jen ráno, je to tak v půběhu celého dne. Bolí mě hlava, mám tlak na spáncích. Bolí mě svaly na těle a začínám mít i výtok. Chce se mi hrozně spát a ztratila jsem uplně chutě na na veškeré jídlo. To co jsem dřív jedla pořád, mě teď vůbec neláká. Mohli byste mi prosím poradit, jestli můžu být těhotná? Byla bych Vám moc vděčná. Děkuji

106
24.10.2008 19:46

žádám o radu. nevím jestli jsem jistě těhotná. naposledy jsem se s přítelem milovala před měsícem a půl. pak odjel na služební cestu a tak jsem žádný styk neměla. hned druhý den jsem měla menstruaci, což je o dva dny dřív než normálně ale jen slabou a jen jeden den. což u mně není obvyklé, mívám ji silnou a celý týden.poslední asi tři týdny je mi špatně, tlačí mně v podbřišku, mám bolesti hlavy a jsem dost unavená i závratě mám.a také mně bolí svaly na nohou a záda, což vůbec normálně nemívám. ne i jsem měla nějakou vyrozu asi týden, ale takovou divnou. ani mi to jako nemoc nepřišlo. potila jsem se a ani jsem neměla teplotu. no a taky mám už tři týdny silný výtok.doktorka se před dvěmi týdny na mně dívala a nechápala co to mám za nemoc, ale že bych byly těhotná ji nenapadlo a mně taky. včera mně začli bolet prsa a teprve mne napadlo že bych možná mohla být těhotna. jenže dnes jsem dostala menstruaci, což by prý mělo znamenat že nejsem těhotná, jenže já se pořád cítím divně, jsem stršně žravá a taková přecitlivělá, to taky už nějaký ten týden. pořád si říkám že na mně asi něco leze, nějaká nemoc, až včera mně napadlo že možná mohu být těhotná, jenže dnes po měsíci jsem dostala menstruaci. je možné i tak že bych byla těhotná????
prosím o odpověď. je možné mít přitěhotenství menstruaci ?
jinak test jsem si nedělala, napadlo mně to až včera a před chvílí se dívala na příznaky těhotenství, což mi mnoho z nich sedí i na mně. ale co ta menstruace dnes???
díky všem za odpovědi

110
10.11.2008 16:12

Udělejte si těhotenský test nebo si nechte vyšetřit krev na...vaše příznaky mohou znamenat těhotenství, ale jestli jste těhotné či ne vám přeci takhle nikdo říci nemůže:)

111
24.11.2008 17:21

Mohla bych se jenom zeptat..četla sem o těch těhotenských příznacích,ale zatím na mě nepadlo ani jedno,ale...prostě to asi nějak cítím...bo je to psychikou..opravdu nevim,ale když ležím, tak se mi jako by klepe břicho..jako by ve mě bylo srdce...:( bušilo...toho miminka=)

114
7.12.2008 21:25

Dobrý den,
je mi 29 let a mám vysazenou antikoncepci 4 měsíce, a mám zpoždění menstruace o 11 dní, těhotenský test negativní, MS jsem měla celkem pravidelnou i po vysazení, cca 29 dní a teď nic, bolí mě prsa, ale jinak nic, snažíme se s manželem o dítě teprve ty 4 měsíce, ale nějak cíleně.
Kdy je dobré zajít na gynekologii? a může mi prostě po vysazení antikoncepce menstruace zmizet úplně?
dík za odpověď.

126
10.3.2009 20:19

dobrý den mám dotaz s manželem se snažíme 6mesícu o miminko a pořád nic.mám menstruaci pokažde v jiny den naposledy jsem mela 3.2 kdy mam jit ke gynekologovi?dekuji za radu

127
10.3.2009 20:22

dobrý den s manželem se snažíme o miminko 6 mesicu menstruaci mam pokazde jinak posledni jsem mela 3.2 kdy mam navstivit sveho gynekologa?dekuji

128
15.3.2009 10:46

dobry den jiz 6mesíc neberu antikoncepci a chceme s manželem 2dítě.Pokažde mam ale menstruaci jinak naposledy jsem ji měla 3.2 kdy mám jít ke svému gynekologovi?dekuji za radu

132
14.4.2009 18:57

Dobrý den..můžu se zeptat..mám takový divný pocit...že mi buší bříško..vypadá to jako bych byla těhotná, ale menstruaci mám pravidelnou..nic se neděje...toto už pozoruji delší dobu..tak opravdu nevím..pročetla sem spoustu forum o příznacích těhotenství,ale v žádném sem to nenašla..předem díky za odpověd

133
26.4.2009 09:19

Dobry den, nebudu se ptat na to, zda jsem tehotna, jako spousta jinych :-D predpokladam, ze nikdo z vas neni vedma, ale chtela bych se zeptat na priznaky tehotenstvi pred menstruaci. Se svym pritelem jsem mela nechraneny pohlavni styk 15 nebo 14 den cyklu, ant. neberu ze zdravotnich duvodu, a min. tyden jsem mela husty bily vytok, nikdy jsem u sebe nic takoveho nespozorovala, tak me to zarazilo, take jsem neustale unavena, vsechno me hrozne rychle vycerpa, neustale rano zaspavam, protoze nejsem schopna vstat, asi pred tremi dni jsem spinila, ale jen trochu, myslela jsem, ze je to asi pocatek menstruace, ale trvalo to jen chvilku, a od te doby nic... take me hrozne bolely bradavky, to ale prestalo a dnes me boli cela prsa, vcera jsem se histericky rozbrecela, kdyz si ze me pritel udelal srandu, ale do toho jsem se smala... nechapala jsem, co se to se mnou deje... byla jsem fakt jak blazen. a take me poboliva podbrisek, ale jen lehce. menstruaci mam dostat zitra, tak je to mozna tim, ale nikdy se mi menstruace takhle neprojevovala... pomalu jsem ani nevedela, ze ji ocekavam... jeste by me zajimalo, kdy si mam popr. udelat tehu test??? dekuju

134
26.4.2009 09:24

jo, a muj mail je Wicky000@seznam.cz

135
7.7.2009 17:02
Vilma

Chtěla bych se zeptat, minulý měsíc jsem měla dostat menses 27.5. a ta se nedostavila,místo toho jsem měla hustý bílý výtok, začalý mě bolet prsa po stranách a zvětšily se, měla jsem střídavou náladu plačtivou nebo veselou nebo podrážděnou a strašnou chuť na jídlo a hlavně na sladké ovoce, které skoro vůbec nejím. Dělala jsem si tehu test a ten byl negativní. Včera se mi menses dostavila a dneska už je zase nějaká slabší. Je vůbec možné, že bych těhotná byla? A jak to, že se mi tak hrozně zpožduje menses, antikoncepci neberu už rok a půl. děkuji za odpověď

146
30.9.2010 10:13
marta

dobry den ja by sem se chtela zeptat s pritelem sme se jeste o miminko nesnazii az ted po prve ovulace jsem mnela podle vypoctu 25. a k pohlavnimu styku doslo presne v ten den myslite si ze to tam bude? menstruaci mam dostat az 9.10 dekuju za otpovied

136
27.7.2009 15:27
Kačka

Dobrý den,myslíte,že můžu být těhotná,když mám pravidlelnou menstruaci?Nezvracím,nejsem unavená,ani nemám zvýšenou chuť na jídlo,prsa mě taky nebolí,ani se nezvětšili,ale u levé bradavky mám malou žilku.Je to příznak?

137
27.7.2009 15:28
Kačka

Dobrý den,myslíte,že můžu být těhotná,když mám pravidlelnou menstruaci?Nezvracím,nejsem unavená,ani nemám zvýšenou chuť na jídlo,prsa mě taky nebolí,ani se nezvětšili,ale u levé bradavky mám malou žilku.Je to příznak?

138
27.7.2009 15:55
Michaela

chtěla jsem se zeptat jestli nejsem těhotná, když mě najednou začaly bolet bradavky, antikoncepci neberu asi měsíc a nikdy mě prsa nebolely ani při menstruaci,

139
28.10.2009 22:44
eva

ja se snazim o mimi uz 11 mesicu a nic, uz 11 mesicu mam divne vytoky obcas, taky divne menstruace,nebo misto menstruace jen spineni coz sem nikd ynemela, mam zvalstni chute, bradavky me svedi, jednu chvili se chce clovek spat druhou minutu bych zase brecela..... no vsechno co potvrzuje tehotenstvi - i mi obcas je na zvraceni po jidle a resto tehotna nejsem. je to vsechno psychicke. kdyz clovek chce otehotnet tak neotehotni a kdyz nechce tak je v tom raz dva. zenske telo je neco neuveritelneho a at s tim doktori souhlasi nebo ne, z mych zkusenosti i kamaradek, kazde telo reaguje naprosto jinak. takze je velmi tezke odpovedet na jakykoliv dotaz o tehotenstvi, protoze jak rika, kazdy mesic si jsem naprosto jista ze jsem tehotna a stejne nejsem tak asi az nekdy budu tak mi bude dobre:-)

test take neni 100 procentni. nekdo je tehotny a pri tom ma celou dobu menzes. take je mozne mimodelozni tehotenstvi pokud jste tehotna test by to nezaznamenal......ale s tim strasit nebudu. nejjednodussi moznost jak najit klid v dusi je odber krve:-)
hodne stesti!

140
31.10.2009 12:35
jitka

Dobrý den, asi v polovině října jsem měla s přítelem nehodu, neberu zatím antikoncepci, a proto jsem vyhledala gynekologa a nechala si předepsat prášek po pohlavním styku. Menstruaci jsem měla dostat poslední týden v měsíci, začali mě bolet prsa, avšak nehoda se v tomto období opakovala. Chtěla bych se zeptat, jestli je možné otěhotnět, když už brzo čekám menstruaci. Bojím se, že nepřijde, i když mě bolí prsa.

141
4.11.2009 14:31
sylva

ty jsi úplně blbá děvče.

142
16.11.2009 19:03
Petr

Dobrý den,
potřeboval bych poradit. Kolik dní v měsíci může žena otěhotnět? Pokud vím, lze to cca 3-4 dny během ovulace.Je to opravdu tak, že např. týden po ovulaci je to nemožné?
Děkuji za odpověď.

143
28.1.2010 14:42
anita

dobry den ja bych se rada zeptala strasne me bolej prsa okolo bradavek ma takove fleky delal sem si tehonsky tetst a nc ak nevim ale bolej mocdekuji ta opovbet

144
3.8.2010 09:11
Katka

Dobrý den,

jen jsem se chtěla zeptat, jestli mám mít podezření na těhotenství, když jsem jeden celý den asi tak 10x zvracela a měla teplotu 38,2, bolelo mě celé tělo, měla jsem zimnici...další den už bez zvracení, teplota 37...vypadá to spíš na nějakou virózu nebo mám utíkat koupit těhotenský test?děkuji

147
22.10.2010 15:28
Alena

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli nemůžu být těhotná. Menstruaci jsem měla vždy nepravidelnou, takže nevím jestli jsem těhotná, nebo zda jsem menstruaci ještě nedostala. Poslední 3 dny mám bělavý výtok a zdá se mi, že mám i teplotu. Děkuji

148
22.10.2010 15:49
Michaela

Dobrý den,

udělejte si těhotenský test a budete vědět víc :-)

149
26.10.2010 17:12
martina

dobry den muzu byt tehotna dostala jsem 2dny zpozdene menstruaci ale nyla divna jeden jsem spinila pak na druhy den trochu krvaceela a pak spinila a mnela jsem ji jen 4dny. furt mi je na zvraceni a mam furt hlad delala jsem si test a vysel negativni. dekuji za odpoved

150
27.10.2010 13:35
Michaela

Dobrý den,

těhotná být můžete a nemusíte. Zkuste test po týdnu zopakovat. Když jsem byla těhotná s dcerou, pozitivní test jsem měla až po 2 týdnech od vynechání MS.

Michaela Březovská

151
31.10.2010 17:50
Eliška

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, menstruaci mám pravidelnou a antikoncepci neberu. Teď jsem menstruaci nedostala něco přes týden a jsem pořád unavená, chodím často na wc, pořád mám na něco chuť a také jsem pořád nadmutá. Je možné abych byla těhotná? Jinak prsa mě nijak zvláště nebolí a 2x jsem si udělala těhotenský test a ten byl negativní. Děkuji mockrát za odpověď :-)

152
14.11.2010 13:01
Tomas

Dobry den ma zena ma priznaky tehotenstvi ale test ani ultrazvuk nic neprokazal a to zhruba po 3 tydnech priznaku.Tyto priznaky ma nadale ale vzhledem k tomu ze by mohlo jit o prvni tehotenstvi vlastne nic nevime.Tedy ja.Ted nedostala ani menstruaci.A ultrazvuk neukazal ani treba nejaky zdravotni problem ba naopak muzete nekdo poradit jak to poznat bez odebrani krve tam jede zitra a ja bych to chtel vedet drive moc se na to tesim.dekuji

153
4.12.2010 00:49
Teri

Dobry den,
take bych potrebovala poradit.
asi pred pul rokem jsem vysadila prasky a ted jsem znovu chtela nasadit,ale jeste nez se tak stalo,meli jsme s pritelem sex a nedali jsme si pozor(zrovna to bylo mezi 14. a 20.dnem cyklu tzn.plodne dny). jiz tyden cekam na menstruaci a zadne priznaky,jake obvykle mivam pred menzes,nyni nemam. Hodne jsem zhubla-hl.v obliceji,boli me prsa a neustale neco jim. Myslite,ze muzu byt tehotna??

154
20.4.2011 08:43
kiki

Dobry den,beru antikoncepci,ale jeden den mi bylo špatně, a vyzvracela sem ji po 3 hodinách,ani ne.,a pak jsem mela pohlavni styk s přítelem,a ten se do me udelal. po 4 dnech co se to stalo mě bolelo v kříži,bolelo mě břicho a a hlava..ustalo to. menstrulaci sem taky dostala..ale mám pocit že se mi zvetšuje břicho, a taky me v nem pobolívá, a zvětšují se mi prsa, a mám je také citlivější..Můžu být těhotná když sem menstulaci dostala? hrozně se bojím,protože už je to mesíc a půl co se to stalo :(...a tehotenský testy sem si taky delala a sou negativní,prosím poradte mi nekdo :( sem zoufalaá.

155
30.4.2011 08:54
Petra

Dobrý den menstruai sem dostala asi o 6 dní dřív? Je to normální ? Chtěla jsem začít brát HA , ale nevim jestli mám nebo ne ..

156
4.5.2011 14:59
lenkinkinka

Dobry den,
mam takovy problem uz par dni me boli spis pali bradavky. Menstruaci jsem dostala 18.4. a skoncila mi 25.4. Nevite nekdo co by to mohlo byt??
Dekuji za odpoved

157
21.5.2011 11:28
kiwik

Dobrý den, mám před sebou důležitou zkoušku - státnice. Chci se zeptat, zda je možno, aby se mi z nervů opozdila menstruace. Měla jsem jí dostat už před 8 dny. Ano, vím, že je to možné. Ale už týden mám nateklá a bolavá prsa, bolesti v podbřišku, jako před menstruaci. Taky se dostavil hojný bílý výtok. Jinak mě tyto problémy před menstruací netrápí. Unaveně se necítím, není mi ani špatně. Dnes ráno jsem si dělala těhotenský test a vyšel mi pozitivně. I když čárečka byla slabě vyznačená. Můj gynekolog má celý týden dovolenou, myslíte si, že je možnost, že jsem těhotná. Předem děkuji za odpověď.

158
9.6.2011 13:03
Vlasta

Dobrý den,
Chci se zeptat, jak se poznají plodné dny?
A jak dlouho trvá tělo, aby se pročistilo od Antikoncepce?
Děkují

159
11.6.2011 22:26
Nikol

Dobry vecer...uz asi 2 mesice nemam menstruaci a bohuzel sem mela i nechraneny sex...Asi pred mesicem sem mela rano krvavy vytok jak bych mela mensturaci,ale odpoledne uz sem nemela nic a na druhy den zase rnao krev a pak nic...Ale mam problemy s deloznim cipkem,tak jeslti to souvisi s tim cimpkem nebo s tehotenstvym?Mela jsem i krece v brise a slaby bily vytok...bojim se,ze jsem tehotna,ale nez sem zacla brat predtim rpasky tak sem nepravidelnou menstruaci mela taky a pred stykem asi mesic s menstruaci spozdeni...Nevi nekdo ejslti sem tehotna nebo to je kvuli toho cipku?Dekuji za odpoved

160
21.6.2011 11:05
Eliska

Ahojky, mam takovy dotaz... Pred nejakym casem jsem spinila, kdyz jsem brala antikoncepsi v kuse, v te dobe jsem mela i nechraneny pohlavni styk, pak jsem normalne odmenstruovala a zacla brat dalsi prasky, jenze zas v te dobe jsem brala antibiotika a mela sex. Po Tydnu, jsem byla desne unavena furt jsem jen spala. Proto se chci zeptat zda je mozno byt tehotna a normalne dostat menstruaci byt jen slabou? Od te doby se nejak necitim, unava a bolest v podbrisku pri sexu. Dekuji za rychlou odpoved Andel.D@seznam.cz

161
28.6.2011 07:19
Miša

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat měla jsem s přítelem nechráněný sex prý si trochu ustříkl ale potom se udělal po 5 minutách ven, za 3 dny jsem měla dostat měsíčky a dostala ale méně...po 14 dnech jsemsi dělala těhot test a vyšel negativně a po týdnu potom také, jenže další měsíc jsem nedostala měsíčky a pořád na ně čekám , pokud bych to dostala ale cca slabé krvácení , je možnost ,že jsem těhotná ?? D2kuju moc...

162
30.6.2011 14:36
Michaela

Dobry den mam takovy pocit ze jsem tehotna mnela jsem se svym pritelem pohlavnim styk v dobe vynechani tablet cekajic na menstruaci menstruace se objevyla a skoncila jak mnela ale mam pocit ze jsem tehotna vcera jsem zacla brat zase antokoncepci ale byl kmi zni spatne a bolelo mne v podbrisku a mam navale zb=vraceni cerno pred ocima a tak dale prosim vas pomuze mi nekdo je mi 18 a newim co mam delat

163
6.7.2011 23:14
Msruska

dobry den mam dotas je mozne otehotnet pres injekci mam ji patym rokem a na dalsi mam jit v srpnu ale rozhodla jsem se ze nepujdu abych se vycistila ale zajima me spis jake procento je otehotneni kdyz s pritelem se normalne milujeme. Mam takove male naznaky jako boleni vpodbrisku v boku me pobolivaj prsa a krece kousek od krize spis na hranici boku ale nechce se mi zatim delat test obcasne motani hlavy a nekdy v prubehu dne i nevilno i kdyz normalne piju a jim jak jsem zvykla. dekuji za odpoved a muzu poprosit odpoved na muj e-mail dekuji moc

164
10.7.2011 21:05
Eliska

Dobry den mam dotas,kdyz je 14leta holka tehotna a nevi co ma stym delat.A jestli byste mi mohli odpovedet na muj e-mail dekuju vam moc

165
28.7.2011 15:26
Anny

Dobrý den, nevím jestli jde o těhotenství, ale již týden mi je na zvracení, ale zatím se nedostavuje, měla jsem bílý výtok, mám slabé bolesti v podbřišku, jsem z toho nervozní, test se ukazal samozřejmě negativní, do menstruace ještě 14 dní,asi to nevydržím, pořád se pozoruji, mám lesklé oči a jsem v nejistotě, tento týden máme oslavu a bojím se napít alkoholu, kdyby náhodou, ale vysvětlovat se mi nechce, že možná jsem v tom. Je to šílené....má někdo podobný problém?

166
11.8.2011 20:56
Markéta

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zapoměla jsem si vzít z 3. platíčka antikoncepce 2 prášky a měli jsme s přítelem styk. Teď pociťuju, že se mi zvětšila prsa, neustále mi je slabo, cítím každý pach, stále se mi chce brečet, měla jsem i bílý výtok... Teď to bude zhruba 9. den... Menstruaci jsem sice dostala, o dva dny déle, ale takhle divně mi snad ještě nebylo... Je možné, zda bych mohla být těhotná? Na TT je asi ještě ale brzy, že? Děkuji za odpověď.

167
24.8.2011 15:29
Janulinecka17

ahojte chtela sem se jen zeptat kdyz sem mela s mojim pritelem sex bez ochrany jestly bych mohla byt pravdepodobne v tom??protoze na druhej den sem mela mejt menstruaci a nedostala sem ji az po nejakejch 13ti dnech se mi vyskytla ale rika se ze muze bejt holka gravitni i kdyz se dostane mentruace tak co je na tom pravda??predtim sem bravala antikoncepcni pilulky ale uz je neberu tak trictvrte roku ale zase sem nikdy nemela opozdenou mestruaci a tolik dni vecinou sem ji dostala jeste o nejake dny drive nez se mela vypocitany urcity den vyskytu poradite mi prosím vas moc ja bych chtela mit miminko ale je to divne...dekuji vam moc Janulinečka

168
5.9.2011 19:09
Hanka

No jakou radu na tohle napsat netuším. :) Sama víš, co a proč se může stát. Prostě nepřipouštět nehody tohoto ražení. Zajít si ke gynekologovi a řešit to.

169
11.9.2011 11:49
Luciéé

Ahoj, mám ten samý problém, můžeš mi prosím napsat jak ti to dopadlo? Děkuji Lucka

170
19.10.2011 20:59
smudla

si kup testy na ovulacni dny a mas to

171
12.11.2011 18:00
nikola

dobry den chtela bich se zeptat jesly tyhle priznaky mohou znamenat ze sem tehotna , citim se porat divne mam divni chute k jidlu , citim se unavena a mota semi nekdi hlava ,citim ze mam neco v brichu taky semi vjetsi brisko a mneskam us 4 dni z menstrulaci a taky prsa mne boly kdis nane sahnu .

prominte ze tam nejsou tecky a hacky a cary ale ja bidlim v londyne a na noudbuku je nemam moc budu rada kdis mi odepisete

172
7.1.2012 18:53
Vendula

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat. Se svým přítelem mám pravidelný pohlavní styk a samozřejmě se vždy při styku udělá můj přítel do mě, ale beru pilulky. Dobrala jsem první plato pilulek a doktor mi řekl, že teď mám mít týdenní pauzu a že pilulky účinkují i v té pauze, ale já jsem nezačala krvácet jako při menstruaci, ale jenom takovým lehkým a občasným krvácením. Nejsme o tom moc informovaná, takže by mi moc pomohla odpověď. Co si o tom mám myslet ? předem děkuji.

176
28.1.2012 21:58
Adela

Měla jsem pred 8 dny 2x nechráněny pohlavní styk v dnech ovulace. Dnes k večeru mě začalo hrozně píchat v podbříšku a žaludek mam na "vodě" Jaka je % možnost, že bych byla těhotná?????

177
29.1.2012 16:22
lucie

Dobry den chtěla som se zeptat čím to muže bytt když mně bolí bříško a je mi často špatně nekdy i zvracím jsem strašně unavená ale těhotná byt nemohu když beru antikoncepci nebo jo? prosím odp děkuju

178
8.2.2012 17:18
Jitka

Ahoj,mam dotaz.mam 3dny zpozdeni,bazalni teplotu porad vysoko,vice jim
,boli me prsa ale test je negativni.nevim co si mysle.vytok msm taky.diky jiza

179
18.2.2012 00:27
alik

dobry den 1.2 my zacala menstruace 6.2 skoncila 12.2 jsem mnela nechranenny styk s pritelem jaka je pravdepodobnost otehotneni? prosim o odpoved dekuji

180
27.2.2012 19:10
Markéta

Dobrý den chci se zeptat měla jsem s přítelem pohlavní styk 5 dní před Ms a ms se dostavili ale je možné že jsem těhotná před ms jsem měla býlí výtok a mám bazální teplotu i přes ms 37.5 a nekleslo to a mám časté nucení na čůrání nevím po jaké době to zjistím těhotenským testem děkuji

181
11.3.2012 16:55
sar123

ahoj ctela sem se zeptat,uz asi 4den me boli prsa a mam je citlive unavena jsem taky ale delala sem si test a byl negatyvni prosim o radu dekuji =)

182
18.3.2012 22:37
Zuzana

Dobry den,
chtela bych se zeptat na vysazeni HA. Je mi 27 let, HA uzivam zhruba 9 let. Nyni jsem se rozhodla antikoncepci vysadit, otehotnet nechci, ale staleho pritele nemam a tak jsem chtela telu ulevit. Bez HA jsem jen 3 tydny a uz citim, jak se me telo meni, bricho mam nafoukle k prasknuti, jsem celkove natekla, vaha jde nahoru, jsem unavena, podrazdena, ted i nachlazena. Ted mam ale obavy, jestli je to vysazenim antikoncepce a nebo moznym tehotenstvim. Den pred uzitim posledni tablety jsem mela nechranenny styk, takze stale jeste na HA. Rano po styku jsem si vzala posledni pilulku a od te doby jsem bez HA (i bez sexu). Tehotensky test jsem si delala, negativni vysledek. ale nekde jsem cetla, ze pred prvnim vynechanim menstruace jsou testy casto falesne negativni. Proto bych se chtela zeptat, zda uvedene priznaky a zmeny meho tela mam prisuzovat jen vysazeni antikoncepce nebo spise moznemu tehotenstvi. Moc dekuji za odpoved.

183
2.4.2012 15:49
Andrea

Dobrý den,ctěla by sem se zeptat jestli na začátku tehotenství ješete přer očekávní menstruace je možné mít bolsti v podbříšku a taký divný pocit na zvracení,

184
23.4.2012 16:03
Natálie

Dobrý den, je mi 16 leta před 8 dny jsem měla s přítelem pohlavní styk jenže praskl nám kondom a já neberu ani jsem nikdy nebrala antikoncepci. Bohužel jsme to zjistili pozdě. Od té doby je mi divně, občas mám křeče do břicha, po jídle je mi špatně mam hroznou žízeň, motá a bolí mě hlava a jsem hrozně unavená. Také chodím hodně čůrat. Bolí mě prsa a teď i dokonce mam popraskané bradavky. asi 3 dny z5 jsem měla i hnědý výtok. Je možné že jsem těhotná nebo si to spíše jen vsugerovávám. Mám hrozný strach. Předem moc děkuji za odpověď.

185
9.5.2012 15:05
Monika

Ahojte jen sem se chtela zeptat mnela jsem prvni sex z mim pritelem a to mi je jen 14 let ...mnela jsem ochranu (condom) ale muj pritel dostrikl.. mohla bych byt pres condom tehotna? budu rada kdyz mi na to odpovite dekuji ...

186
17.5.2012 21:03
juliana

Mam otasku mnela se menstruaci 15 05 a skoncilo my to 17 05 a mnela jsem ukrutne bolesti mohlo by se stat ze jsem tehotna a myt menstruaci?

188
20.5.2012 22:15
Kocka

Zadam o radu nevim jestli jsem jiste tehotna naposledy jsem se s manzelem milovala boli me hlava nekdy mije spatne vcera me zacli bolet podbrichu jenze dnes jsem dostala mesicky nevim jestli sem tehotna ale za 3tydni sem si udelala test a vislo mi negativny

189
15.7.2012 18:03
Lucík

Dobrý den,
chtěla jsem se jen zeptat :)
Dobrala jsem paletku antikoncepčních pilulek, menstruace proběhla jak má, avšak v pátek mi skončila, načež v sobotu v noci jsem měla sex, bohužel pilulky jsem neměla (v příbalovém letáku od antikoncepce mám napsáno "nepřítomnost krvácení 'z odnětí' po využívání všech obalených tablet"). Předpokládám, že by mě měli ještě relativně chránit. Ale už je to přez měsíc a nedostala jsem menstruaci, ke všemu mám takový bílý výtok... Vůbec nevím, co to znamená.. :( Děkuji za radu. L.

191
1.12.2012 19:28
sisa

dobry den jen sem se chtela poradit ud dva mesice sem i kazdy den mota hlava a jemi na zvraceni ale menstruaci sem normalne dostala i kdys byla jina nes pred tim prvni dva dny sem jen spinila apak sem krvacela a pak zas jen spinila mohli by to byt priznaky tehotenctvi ? dekuji mnohokrat .

192
26.9.2015 15:35
lucie

3dny spozdeni jen mensi bolesti prsou muzu bejt tehotna?

193
1.11.2015 07:42
Werca

Mam uplne stejne priznaky a menstruaci mam take , beru antikoncepci. Take se mi zvetsili stehna, zadek a bricho mam porad nafoukle nejenom pred dostanim menstruace. Prsa se behem cca dvou mesicich vyrazne zvetsili a zpevnili take sem behem dvou mesicu pribrala 9kg i kdyz nikdy predtim jsem nepribrala behem takove chvile tolik kg. Je mi 21 a po celou tu dobu jsem vazila 48-51kg proste se mi nepodarilo pribrat. Vcera jsem se vazila a mam 59 kg a prsa se mi behem tech par mesicu zvetsili o cislo! Casto mam i citlive bradavky a ted posledni dny mam i pocit horka po celem tele i kdyz jindy je mi zima a mam hodne studene ruce. :) Jsem celkem spac a dokazu spat X hodin v kuse - na wc jdu treba az za 12h nebo i dele v prubehu spanku. Nnedavno jsem spala skoro 3 dny v kuse - ale s tim ze jsem se probudila na wc nebo abych neco snedla a pravidelne se budila po 2-3h a tak to mam i ted kdyz si jdu lehnout tak se automaticky probudim za ty 3 h pak znova usnu a za dalsi 3 h se znova probudim. Test jsem si jeste nedelala, ale mam ho uz koupeny bohuzel mam zrovna menstruaci a tak si ho budu moct udelat az pristi tyden. Zajimalo by me tedy jestli tyto priznaky mohou neco znamenat nebo jestli sem se jen nevystresovala do takove miry ze si myslim ze jsem tehotna i kdyz nejsem a proste jsem jen z niceho nic tak pribrala a i ty prsa...... Nevim co si o tom mam myslet. Prosim poradte dekuji

194
11.11.2015 16:48
Petule

Dobrý den,
před necelými 6 měsíci jsem vysadila HA. Menstruaci jsem dostávala dost nepravidelně, ale vždy jsem jí po čase dostala. Dělala jsem si i 2 testy během té doby, co jsem to jednou měla a zase ne a vždy mi to ukázalo negativní. Váhu mám stále stejnou. Poslední menstruaci jsem měla 25.9 a od té doby nic. Posledních 5 dní cítím, že mám nateklé vaječníky, v podbřišku mě pobolívá, až mi to jde do levého boku, občas i silné křeče, jsem pořád unavená (spala bych i x hodin vkuse). Dříve jsem se za noc budila na wc, ale teď vůbec, spím celou noc. Co se týče jídla, tak nepociťuji nějaké změny. Žádné všemožné chutě na jídlo, ani odpor, jím tak nějak normálně jako do teď. Prsa mě nebolí, spíše trochu bradavky mají zvýšenou citlivost. Taky jsem trošku víc nadýmaná, ale pocity zvracení, průjmu, zácpy, nic takového nemám. Zvýšenou teplotu také nemám.
Prosím o radu, nevím co si myslet. Děkuji.

195
11.11.2015 16:48
Petule

Dobrý den,
před necelými 6 měsíci jsem vysadila HA. Menstruaci jsem dostávala dost nepravidelně, ale vždy jsem jí po čase dostala. Dělala jsem si i 2 testy během té doby, co jsem to jednou měla a zase ne a vždy mi to ukázalo negativní. Váhu mám stále stejnou. Poslední menstruaci jsem měla 25.9 a od té doby nic. Posledních 5 dní cítím, že mám nateklé vaječníky, v podbřišku mě pobolívá, až mi to jde do levého boku, občas i silné křeče, jsem pořád unavená (spala bych i x hodin vkuse). Dříve jsem se za noc budila na wc, ale teď vůbec, spím celou noc. Co se týče jídla, tak nepociťuji nějaké změny. Žádné všemožné chutě na jídlo, ani odpor, jím tak nějak normálně jako do teď. Prsa mě nebolí, spíše trochu bradavky mají zvýšenou citlivost. Taky jsem trošku víc nadýmaná, ale pocity zvracení, průjmu, zácpy, nic takového nemám. Zvýšenou teplotu také nemám.
Prosím o radu, nevím co si myslet. Děkuji.

196
30.5.2016 07:47
Barbora

Dobry den ,chci se zeptat musim mit v tehu bilej vytok? Mam toziz opozdenou ms. Posledni ms 28.4 a cyklus 28,trvani 6dni. Zadnej vytok nemam. Jen ten den zacaly silene krece v podbrisku jak pri ms a trvaji do dnes. Mam mdloby a mam alergii na praci prasek,kterej mi nikdy nevadil.. Vcera se mi motala hlava jak kdybych vysla s kolotoce. Dnes take. Na testech mam slabe duchy musi se hledat. Schvalne jsem sejnala 3 druhy testu: mamatest,gravitest a dr max ,a vsude slaboulinka carecka. Je to nahoda.nebo cysta? Dnes jeste cekam zda nedorazi..bazalni jsem si merila a 1 vynechani 37,00 druhe taky a le pak se snizilo na 36,9 a zustava takto. Je to normalni??dekuji za rady:-) Barbora

197
22.7.2016 16:28
marki

Pěkný článek. Další informace o příznacích a osobní zkušenost si můžete přečíst zde http://zdravotniradce.cz/priznaky-tehotenstvi-jak-poznam-ze-jsem-tehotna/

198
21.8.2016 17:38
Margita

dobry dne chcela jsem se zeptat ja jednu mam 4 letiho chlapecka a touzim este po jednou potomku ale nak se mi to nedari z muzem se milujen 2 as 3 do tejdne a porat nejsem tehotna co mam delat

margita
199
9.1.2018 11:31
Monika

dobry den chci se optat mam 4 den po Ms vcera jsem mela ruzovou krev na imtimce. Pocit divny pod brisku a do toho caste moceni. Netusite co by to mohlo byt? Děkuji

200
9.1.2018 11:32
Monika

dobry den chci se optat mam 4 den po Ms vcera jsem mela ruzovou krev na imtimce. Pocit divny pod brisku a do toho caste moceni. Netusite co by to mohlo byt? Děkuji

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     více informací
Veškeré informace na tomto serveru jsou pouze obecného charakteru, jejich užívání je vždy na Vaši zodpovědnost.
Jakékoliv zdravotní problémy řešte se svým lékařem.
© www.miminka.net, provozováno na systému Shop5.cz

při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace